Szűrés
Termék státusza

Kiegészítők

6termék 16
2C-0000-SC
GEToolbox felülettisztító

A felületek hatékony tisztításához a padlószalag felhordása előtt a GEToolbox felülettisztítót ajánljuk, segít eltávolítani a szennyeződéseket, nem hagy maga után zsíros maradékot, ellentétben a metilalkohollal, benzinnel stb.Az izopropil-alkohol (IPA) alkohol alapú tisztítószerként gyorsan szárad, így a felhordási felületet nagyon gyorsan tisztán és szárazon hagyja.1 literes palackokban kapható, így alapos tisztítást tesz lehetővé, mivel csak nagyon kis mennyiségre van szükség.


Kérjük, vegye figyelembe: az IPA gyúlékony anyag, ezért óvatosan használja.
16,50 € + ÁFA
25
FT-APPLICATOR

GEToolbox padlójelölő szalag-felhordó

GEToolbox PADLÓSZALAG-FELHORDÓ - A PADLÓJELÖLÉS HATALMAS VÁLTOZÁSA

A GEToolboxnál arra törekszünk, hogy olyan termékekkel lássuk el a vállalatokat, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a munkaszervezését.

Padlószalagjainkat egyszerű kézzel felhordani, de egy kiváló eszköz birtokában segíthet a gyors és pontos felhelyezésben.

Amikor padlószalag-felhordó készülékünket terveztük, azt akartuk, hogy nagy teherbírású, mégis könnyű legyen, és a lehető legfelhasználóbarátabb tulajdonságokkal egészítettük ki. Az alábbiakban megismerheti az eszköz használatának előnyeit.

 

Raktáron: 2 pcs
nettó 999,00 € + ÁFA 
749,00 € + ÁFA
Kezdete: 2023.03.14 Vége: 2023.04.30
FT-LSAB-00
Segít eltávolítani a padlójelöléseket, vagy segíthet a ragasztószalagok eltávolításában, valamint eltávolítani a ragasztómaradványokat és a makacs szennyeződéseket

65 mm széles cserélhető pengék

Eltolt penge az optimális felszedési szögért
22,00 € + ÁFA
FT-AREM-00
tesa® ADHESIVE REMOVER 60042 termék információk:

 • A tesa ragasztóeltávolító egy hatékony spray a legtöbb ragasztó és címke által hagyott maradványok eltávolítására. A szuper erős GEToolbox ragasztót is eltávolítja.A ragasztó, címkék, árcímkék eltávolítása valóban nehézkes lehet és a ragasztóanyagok maradványainak eltávolítása néha mindennek nevezhető, csak épp jelentéktelen munkának nem. A tesa ragasztóeltávolító spray-vel könnyedén eltávolítja. A szilikonmentes spray a legtöbb felületen használható, pl. műanyagon, üvegen, fémen, betonon. Egyszerűen permetezze a felületre, várjon 5 percet és törölje le egy ruhával a ragasztómaradványt.


  TECHNIKAI ADATOK:
 • Szín: átlátszó

 • Oldószer alapján: dearomatizált speciális benzin, izoprpanol, limonén

 • Hajtóanyag alapján: propán/bután

 • Javasolt szórási távolság: 20 cm


 • KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

 • A legtöbb felületről megbízhatóan eltávolítja a ragasztómaradványokat és matricákat

 • Nyom nélkül elpárolog

 • A spray-vel még a rejtett és a nehezen elérhető helyekhez is hozzá lehet férni

 • Szilikonmentes
12,00 € + ÁFA