Blog

 Figyelem minden ipari szakembernek - készüljön fel a biztonság jövőjére! 

Büszkén jelentjük be, hogy 2023 februárjától a GEToolbox Europe Kft az ALIS-Tech hivatalos magyarországi forgalmazója.

Az ALIS-Tech innovatív és biztonságnövelő intelligens megoldásairól és LED padlójelzőiről ismert.
Ez azt jelenti, hogy a GEToolbox Europe Kft.segítségével mostantól hozzáférhet a forradalmi ipari padlójelzésekhez, üzemi vakság megszüntetéséhez, darubiztonságos használatát kisérő LED-es megoldáshoz, intelligens parabolikus tükrökhöz és gyalogosbiztonsági megoldásokhoz, amelyek maximális biztonságot nyújtanak Önnek és kollégáinak a munkahelyen.

És ez még nem minden - targoncák sebesség zónázását határolását és ütközésgátló rendszereket is kínálunk, amelyek új szintű biztonságot nyújtanak a nehézgépek üzemeltetése közben.

Akkor miért várjon?

Készítse fel munkahelyét még ma az ALIS-Tech ezen elképesztő új intelligens megoldásaival, amelyek a GEToolboxon Europe Kft. keresztül érhetők el!

GEToolbox® padlójelölők vs. Padlófestés

A GEToolbox® egy alacsony költségű, gyors, könnyen telepíthető és karbantartható, tartós ipari padlójelölő rendszer, amely kivételes sokoldalúságot kínál a festési lehetőségekhez képest.


GEToolbox szalagFestett

Az 5S a legelterjedtebb termelékenység fejlesztési (LEAN) módszer, amely megteremti az alapját a folyamatos fejlesztésnek a gembán. (GEMBA=valós hely)

A VSM Guide és VSD Guide-val olyan eszközt tart a kezében a folyamatfejlesztésért felelős szakember, aminek a tudásának a birtokában van, viszont egy egységes rendszert és a hozzászükséges eszközöket valóban a kezében tarthatja.

Amikor padlójelölő szalagot kell választani és az a célunk, hogy kiváltsuk az időigényes és drága festést, akkor sokan megkérdezik kollégáimtól, hogy ez bírja-e a nagy targonca forgalmat.