Szűrés
Méret
Szín
Termék státusza

Tartókeret

2termék 12
VL-DM4L-01
Elegáns megjelenés - Vékony keret - Alacsony helyszükséglet

A fémfelületeken való használathoz a „LITE” irattartókat a kiváló tapadást
elősegítő extra erősségű mágnescsíkkal láttuk el. Az erős mágnesnek köszönhetően a dokumentumtartó napi többszöri használat során sem mozdul el, de igény esetén, ha a tábla kiosztása változik, a mágneses dokumentumtartók könnyen és sérülésmentesen áthelyezhetőek.A „LITE” design dokumentumtartók alapanyaga egy speciális kopás- és karcálló felületkezeléssel ellátott műanyag, ami hosszú használat után is esztétikus megjelenést biztosít az irattartónak, és így vizuális management táblánknak is.Ajánlott Felhasználás:

  • Információs táblák

  • Vizuális KPI táblák

  • Dokumentumok tárolásaTetszőleges ferromágneses fémfelületen használható.


A csomagolási egységtől függetlenül, darabra rendelhető.
Csomagolási egység: 10 darab/csomag

Szín:
fehér
2,50 € + ÁFA
VL-CM4L-01
Egyedi felület – Kis forma – Extra mágneses erősség

A „LITE” kivágott mágneses dokumentumtartó könnyen, mágnesesen rögzíthető, bármely mögötte lévő fémlaphoz. Az erős mágnescsíkok szilárdan tartják a helyén.Eltávolítottuk a „Lite” kivágott dokumentumtartó közepét, ami megkönnyíti a tartó belsejében lévő dokumentumokra való írást annak kivétele nélkül. Ez a dokumentumtartó típus erősen ajánlott 5S tisztítási standardhoz, TPM-karbantartási listához vagy egyéb ellenőrző listákhoz.Javasolt alkalmazások:

  • Ellenőrző listák

  • Üzletellenőrzési listák

  • Más dokumentumok kézzel frissítve
Bármilyen fém vagy mágneses felület.Nincs minimális rendelési mennyiség, akár egy darab rendelés is elérhető! Csomagolási egység: 10 darab/csomag
Szín:
fehér
2,50 € + ÁFA